domingo, 19 de septiembre de 2010

Festes patronals a Xert.-

Est'any no me trovaba a casa al moment del reparto dels programes de festes y me dolía el no tindr'el per qu'espero tots els anys poder llegir l'articulet que nos regal'el llepis de D. Juan Micó. Per sort per a mi, Vicente me va vore aplegar de faena i va tindre la bona voluntat d'entregarme un dels ejemplars i aprofito des de açí per agrirliu.
Confío que dins d'uns díes me portaràn el travall a casa per a qu'el programo i el penjo a la xarxa, encara qu'estic un poc molest perque els regals d'espai web, al final, sempre venen aconpanyats de publicitat i si no me publicito a mi mateix, com vaig a permitir que se publiciton els demés amb les meues iniciatives?.
Pero lo que mes m'ha cridat l'atenció enguany de les empreses que s'anuncien al Programa de Festes a Xert, es que ja hi han dos que tenen plana web, lo qu'es molt elogiable per que no penseu que no es digne de felicitació i me congratulo per la part que me toca, al saber qu'els xertolins descobrixen poc a poc pero molt tímidament que hi ha mes gent de la mola cap allà, que le la mola cap açí.

2 comentarios:

Odette - Art Rustic dijo...

Si trobes el programa en format digital passam´el. Enguany té molt més paper que l´any passat, com ja hem pagat per a que el reciclen...

destilator dijo...

Lo mal de pagar per reciclar està en que no he rebut el programa de festes per a enterarme de les festes. Si no me tiro jo al contenedor, no sé qué reciclaré, ja qu'el rebut de reciclatge no el puc tirar per acreditar qu'he pagat.